Regioweer 22 november 2020


Vandaag is het aanvankelijk bewolkt met lokaal wat lichte regen. De regen trekt naar het zuiden weg en vanmiddag breekt af en toe de zon door. De westenwind is matig en het wordt vanmiddag ongeveer 12 graden. Vanavond en vannacht is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het koelt af naar 5 graden.

Morgen is een fraaie novemberdag. De zon schijnt geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden en het blijft droog. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot hooguit matig. Later op de dag draait de wind naar het zuiden. De temperatuur stijgt naar 11 graden. Dinsdag is het droog met naast vrij veel wolken ook af en toe zon. De wind waait uit het zuiden en de temperatuur stijgt naar 10-11 graden.

Woensdag is het meest bewolkt, maar het blijft wel droog. De temperatuur stijgt naar 10 graden. Vanaf donderdag neemt de kans op enkele buien toe. De wind waait veelal uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar waarden tussen 8 en 10 graden. In de nachten is het veelal 3 tot 6 graden, maar tijdens heldere nachten kan het kwik dalen tot dicht bij het vriespunt.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius