Regioweer 21 november 2020


Vandaag is het bewolkt en er is kans op een klein beetje motregen. De temperatuur stijgt naar 12 graden en er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht is het bewolkt en regenachtig. De temperatuur daalt naar een graad of 6.

Morgen begint de dag bewolkt met enige regen. Geleidelijk wordt het droog en breekt af en toe de zon door. De temperatuur stijgt wederom naar 12 graden en er waait een matige tot vrij krachtige westen- tot zuidwestenwind. Maandag is het bewolkt, maar zo nu en dan schijnt ook even de zon. Het wordt 10-11 graden en er waait een matige tot vrij krachtige zuidenwind.

De rest van de week is er vrij veel bewolking, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Over het algemeen is het droog en het is tot en met donderdag 10-11 graden. Aan het eind van de week is het maximaal 9 graden. Ook de kans op enkele buien neemt dan weer toe.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Aad Hogenboom