Regioweer 20 november 2020


Vandaag is het eerst frisjes met een graad of 4. De zon schijnt af en toe en het is droog. Vanmiddag blijft het fris met maxima van 8-9 graden, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Er waait een matige zuidwestenwind en die wind maakt het er niet warmer op. Vanavond is het bewolkt en kan een beetje regen vallen. Het koelt af naar 6 graden.

Morgen is het bewolkt, maar het blijft wel over het algemeen droog. Met 12 graden is het weer een stuk zachter en er waait een vrij krachtige en aan zee krachtige zuidwestenwind. In de nacht naar zondag is het bewolkt en regenachtig. Zondag is het bewolkt met eerst nog wat regen, maar in de middag is het meest droog met af en toe zon. Het wordt opnieuw 12 graden en er staat iets minder wind.

Volgende week is het rustig novemberweer met wolken en af en toe zon. De eerste dagen is het droog, maar later in de week stijgt de kans op wat regen. Tot en met donderdag is het een graad of 10, aan het eind van de week daalt het kwik een klein beetje.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius