Regioweer 19 november 2020


Er is vandaag een mix van stapelwolken en zon, maar het komt ook tot buien. Soms kunnen het stevige buien zijn en gepaard gaan met hagel, onweer en zware windstoten tot 90 km/uur. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard, windkracht 5 tot 7. De temperatuur stijgt naar ongeveer 11 graden. Vanavond en vannacht houdt de buiigheid aan. De temperatuur daalt naar ongeveer 4 graden in de regio.

Morgen schijnt in de ochtend af en toe de zon. In de middag neemt de bewolking toe en aan het eind van de middag en morgenavond is kans op een beetje regen. De temperatuur is duidelijk lager dan we gewend zijn met maxima rond 8-9 graden. Zaterdag en zondag is het met 11-12 graden alweer wat zachter. De bewolking overheerst, er is kans op wat lichte regen en het waait flink.

Na het weekend is het aanvankelijk droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur ligt tot en met woensdag rond 10-11 graden. Later in de week neemt de kans op buien toe en wordt het maximaal een graad of 9.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Jolanda Bakker