Regioweer 14 november 2020


Vandaag is het bewolkt en lokaal kan het wat spetteren. Vanmiddag is het overwegend droog en vanuit het zuiden breekt de zon door. Of het in onze regio ook opklaart moet worden afgewacht. Het wordt een graad of 14 en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidenwind. Vanavond neemt de bewolking weer toe en geleidelijk stijgt de kans op een beetje regen. Het koelt af naar 11 graden.

Morgen is het met ongeveer 15 graden zeer zacht. Normaal is het half november een graad of 9. Het is bewolkt en in de middag valt geruime tijd regen. er kan tot meer dan 10 mm vallen. Verder waait het flink met een krachtige tot harde zuiden- tot zuidwestenwind. Maandag is het met 12 graden weer een stuk minder warm. Het weerbeeld laat een mix zien van zon, wolken en enkele buien en het waait nog steeds stevig.

De dagen daarna blijft het licht wisselvallig. Daarbij is kans op buien, maar geregeld schijnt ook de zon. Aanvankelijk is het 13 graden, maar aan het eind van de week wordt het kouder. Volgend weekend is het hooguit een graad of 8.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Monique Bormans