Regioweer 13 november 2020


Vandaag is het eerst droog met wolkenvelden en een af en toe zon. Geleidelijk neemt de bewolking toe en later vanmiddag gaat het regenen. De temperatuur stijgt naar 13 graden en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidenwind. Vanavond is het bewolkt met af en toe regen. Komende nacht wordt het weer droog. Het koelt af naar 9 graden.

Morgen is het bewolkt met kans op een klein beetje regen. Vooral in de middag breekt ook af en toe de zon door. De zuidenwind is matig tot vrij krachtig en het wordt 14 graden. Zondag is het bewolkt met in de middag enige tijd regen. Soms kan het stevig doorplenzen. Het waait flink en het wordt 15 graden.

Na het weekend is het licht wisselvallig herfstweer. De zon schijnt van tijd tot tijd, maar er zijn ook wolkenvelden en er is kans op enkele buien. Met 11-12 graden is het minder zacht dan in het weekend.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius