Regioweer 9 november 2020


Vandaag is het eerst bewolkt, maar vanmiddag schijnt ook geregeld de zon. Het wordt ongeveer 15 graden en er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Vanavond neemt de bewolking toe en later vannacht kan wat lichte regen vallen. Het koelt af naar 8 graden.

Morgen is het bewolkt en is kans op een beetje regen. De temperatuur stijgt naar 13-14 graden en er waait een zwakke tot matige zuidenwind. Ook woensdag krijgen we de zon niet of nauwelijks te zien. Het is bewolkt met soms wat lichte regen. Het wordt 13 graden.

Vanaf donderdag blijft het zacht en licht wisselvallig met soms wat regen, maar ook nu en dan zon. De temperatuur blijft tot in de volgende week dagelijks stijgen naar een graad of 13. Ook de nachten zijn zeer zacht met minima van 7-10 graden. Normaal is het half november in de nacht 4 en overdag ongeveer 10 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Monique Bormans