Regioweer 4 november 2020


Vandaag schijnt de zon flink. Er zijn ook wolkenvelden en het blijft droog. De temperatuur stijgt naar 12 graden en er waait een zwakke tot matige westenwind. Vanavond en vannacht is het rustig weer. Er is kans op mist en het koelt af naar een graad of 3.

Morgen start de dag koud en mogelijk mistig. Nadat de grijzigheid is verdwenen schijnt geregeld de zon. De temperatuur stijgt naar 12 graden en er waait een zwakke westenwind. Vrijdag start waarschijnlijk grijs, maar in de middag schijnt ook de zon. Het wordt opnieuw een graad of 12.

In het weekend schijnt vooral zaterdag de zon flink. Zondag is er meer bewolking en is kans op wat regen. De wind waait uit het zuidoosten en is zwak tot matig. De temperatuur stijgt zaterdag naar 12 en zondag naar 13-14 graden. Volgende week is het licht wisselvallig novemberweer met naast af en toe zon ook kans op wat regen. De temperatuur is aanvankelijk vrij hoog voor november met 13-14 graden, maar in de loop van de week wordt het langzaam wat kouder. Aan het eind van de week is het 11 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Monique Bormans