Regioweer 3 november 2020


Vandaag schijnt de zon flink, maar er zijn ook wolkenvelden. Geleidelijk stijgt de kans op enkele buien en zeker vanmiddag kan het soms stevig plenzen. Het waait nog steeds flink met aan zee kans op een harde tot stormachtige wind met windstoten van 80-90 km/uur. De temperatuur stijgt naar 13 graden. Vanavond en vannacht neemt de wind in kracht af en klaart het op. Lokaal is nog kans op een bui en het koelt af naar een graad of 4-5.

Morgen wordt een mooie najaarsdag. De zon schijnt volop en het blijft droog. De wind houdt zich rustig en is zwak tot hooguit matig. De temperatuur stijgt naar ongeveer 11 graden. In de nacht naar donderdag kan het flink afkoelen naar enkele graden boven nul. Ook is kans op mist. Donderdag begint de dag koud en op veel plaatsen mistig. Vooral in de middag schijnt ook geregeld de zon. De temperatuur stijgt wederom naar 11 graden.

Vrijdag en in het weekend blijft het rustig en droog herfstweer met koude nachten en kans op mist. Overdag kan de zon flink schijnen en het wordt 12-13 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius