Regioweer 26 oktober 2020


Vandaag schijnt af en toe de zon, maar het komt ook tot buien en daarbij is kans op onweer. De enigszins vlagerige zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en het wordt 12 graden. Vanavond en vannacht houdt de buienkans aan. Het koelt af naar een graad of 8.

Morgen komt het in de ochtend tot buien, maar geregeld schijnt ook de zon. In de middag neemt de bewolking toe en morgenavond gaat het regenen. De temperatuur stijgt wederom naar 12 graden. Na een regenachtige nacht start de woensdag droog met geregeld zon. Al vrij snel komt het tot buien en in de middag kan het soms stevig plenzen. Het wordt opnieuw 13

Donderdag trekken weer buien over de regio en in de loop van de middag volgt weer enige tijd regen. Het wordt 13 graden. Ook vrijdag en zaterdag is kans op regen, maar zondag zijn de neerslagkansen klein. Het waait soms flink en het wordt 15-16 graden.

Volgende week neemt de kans op een droger weertype toe. De temperatuur daalt geleidelijk naar meer normalere waarden voor de tijd van het jaar. Eind volgende week is het 10-11 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius