Regioweer 25 oktober 2020


Vandaag is het overwegend bewolkt en vooral vanochtend valt enige tijd regen. Vanmiddag trekt de regen naar het oosten weg en kan af en toe een waterig zonnetje door de vele wolken schijnen. Wel is kans op enkele buien en daarbij is lokaal ook onweer mogelijk. De zuiden- tot zuidwestenwind neemt in kracht af en het wordt 14 graden.

Morgen schijnt af en toe de zon, maar het komt ook tot buien en daarbij is kans op hagel en onweer. De zuidwestenwind is matig en aan zee (vrij) krachtig en het wordt 12 graden. Ook dinsdag is kans op enkele buien, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. In de middag neemt de bewolking toe en in de avond volgt regen. De wind neemt in kracht toe en het wordt 12-13 graden. Woensdag draait het om buien en donderdag gaat het weer enige tijd regenen. Het waait op beide dagen flink en het wordt 12-14 graden.

Ook vrijdag valt af en toe wat regen. maar vanaf volgend weekend neemt de kans op regen geleidelijk af. Ook de wind houdt zich koest, maar dat betekent wel dat de mistkansen stijgen. Aanvankelijk is het met 14-15 graden zeer zacht, maar in de loop van de eerste week van november wordt het geleidelijk wat kouder en daalt het kwik naar 10-11 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius