Regioweer 23 oktober 2020


Vandaag is het droog en schijnt van tijd tot tijd de zon. Aan het eind van de middag stijgt vanuit het noordwesten de buienkans weer. Er waait een matige en aan zee af en toe vrij krachtige zuidwestenwind en het wordt 16 graden.

Morgen begint het weekend met wat zon, maar al snel raakt het bewolkt. Het blijft wel op veel plaatsen droog. De temperatuur stijgt naar ongeveer 15 graden. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot (vrij) krachtig, windkracht 4 tot 6. Zondag is het bewolkt en regenachtig. De zuiden- tot zuidwestenwind is in de polder vrij krachtig en aan zee krachtig tot misschien wel hard, windkracht 6 tot 7. De temperatuur stijgt opnieuw naar een graad of 15.

Na het weekend is het maandag en dinsdag meest droog met naast wolkenvelden ook af en toe zon. Het wordt ongeveer 12 graden. Woensdag neemt de kans op regen weer toe en trekt ook de zuiden- tot zuidwestenwind weer flink aan. Het is dan ongeveer 13 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Monique Bormans