Regioweer 18 oktober 2020


Vandaag is het overwegend bewolkt, maar vanmiddag kan ook de zon af en toe schijnen. Verder is de hele dag kans op een lichte bui, maar over het algemeen is het droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 12 en er waait een zwakke westelijke wind.

Vanavond en vannacht blijft het droog en overwegend bewolkt. De temperatuur daalt naar 7 graden. Morgen is het opnieuw bewolkt en is vooral in de ochtend is kans op een bui. Morgenmiddag is het droog met af en toe zon. De wind draait naar het zuiden tot zuidoosten en neemt toe naar matig. De temperatuur stijgt naar ongeveer 13 graden.

Dinsdag is het bewolkt en valt af en toe regen. De zuidenwind neemt toe naar vrij krachtig en naar krachtig aan zee, windkracht 5 tot 6. Ondanks bewolking en regen wordt het wel zachter met maxima van 14-15 graden.

De rest van de week blijft het wisselvallig met elke dag regen. Er zijn ook droge dagdelen met wat zonneschijn. Woensdag en donderdag is het zeer zacht met 16-18 graden, vanaf vrijdag liggen de maxima (weer) rond 13 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Aad Hogenboom