Regioweer 17 oktober 2020


Er is op deze zaterdag vrij veel bewolking, maar het is wel overwegend droog. Heel lokaal is een buitje niet uitgesloten en vanmiddag is er soms ook zon. Het wordt 12 graden en er staat nauwelijks wind.

Vanavond en vannacht is en blijft het meest bewolkt. De wind neemt iets toe en daardoor wordt het niet zo heel koud. Het koelt af naar 7 graden. Morgen is het opnieuw bewolkt, maar dan trekken ook enkele buien over de regio. Er waait een matige noordwestenwind en het wordt 13 graden.

Maandag is er een mix van wolken en af en toe zonneschijn. Er is een kleine kans op een bui en het wordt 12-13 graden. De rest van de week is het heel ander weer. De wisselvalligheid neemt toe en dagelijks is kans op regen. Halverwege de week kan het ook flink waaien. Ondanks wind en regen wordt het wel duidelijk zachter met maxima van 14-16 graden. Woensdag kan het 17 graden worden. Aan het eind van de week breekt weer wat vaker de zon door.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Jolanda Bakker