Regioweer 15 oktober 2020


Vandaag is er een mix van zon en wolken. Het blijft zeer waarschijnlijk droog, maar een lokaal buitje is niet helemaal uitgesloten. Met maximaal 12 graden is het vrij koud voor half oktober. De wind is zwak tot matig en waait uit het noordoosten.

Vanavond en vannacht is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het koelt af naar een graad of 5. Morgen wordt een droge dag met naast wolkenvelden ook af en toe zon. Het wordt maximaal een graad of 12.

Zaterdag is het overwegend bewolkt, maar droog. Zo nu en dan schijnt ook de zon. De temperatuur stijgt naar ongeveer 13 graden. Zondag neemt de kans op een bui weer toe, maar soms schijnt ook de zon. Het wordt opnieuw 13 graden.

Ook maandag is kans op een enkele bui, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. De dagen daarna neemt de kans op regen toe. De temperatuur komt de hele volgende week uit op waarden rond 13 graden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Jolanda Bakker