Regioweer 13 oktober 2020


Het is bewolkt en er is vandaag kans op een beetje regen. De temperatuur stijgt naar een graad of 13 en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidoostenwind.

Vanavond en vannacht is het bewolkt, maar wel droog. Het koelt af naar ongeveer 7 graden. Morgen is het overwegend bewolkt, maar het blijft wel droog. De wind waait uit het noordoosten en het wordt 13 graden.

Donderdag waait er een vrij koude noordoostenwind, matig in de polder en vrij krachtig aan zee. Het weerbeeld laat opnieuw veel wolken zien, maar wederom is de kans op regen niet groot. Het wordt ongeveer 12 graden.

Vanaf vrijdag is het overwegend droog met een mix van zon en wolken. In de nacht koelt het af naar een graad of 5-6, in de middag is het veelal 12 graden. Daarmee blijft het te koud voor de tijd van het jaar.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Jolanda Bakker