Regioweer 6 oktober 2020


Vandaag is het bewolkt en er trekken flinke buien over de regio en lokaal is een donderslag mogelijk. Vanmiddag schijnt ook af en toe de zon. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig, windkracht 6. De temperatuur stijgt op de meeste plaatsen naar 14 graden.

Vanavond houdt de buiigheid aan en bij buien is ook kans op onweer. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Ook morgen blijft het niet droog met de hele dag buien. Tussen de buien door schijnt ook af en toe de zon. Later op de dag neemt de buiigheid geleidelijk wat af. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig. De temperatuur stijgt naar 14 graden.

Donderdag start de dag droog met af en toe zon. Vanuit het zuidwesten neemt de bewolking weer toe en in de middag gaat het weer regenen. De temperatuur stijgt naar 14 graden. 

Vrijdag en in het weekend blijft het wisselvallig herfstweer met elke dag buien en soms ook veel wind. Tussendoor schijnt ook af en toe de zon. De temperatuur stijgt vrijdag naar 16 graden, maar in het weekend wordt het niet warmer dan een graad of 14.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Weeronline

Foto: Ton Wesselius