Regio: voorlopig aanhoudend wisselvallig


Het is vandaag bewolkt en er valt geruime tijd regen. In de loop van de middag wordt het vanuit het zuidwesten weer wat vaker droog en met een beetje geluk schijnt ook nog even de zon. Het wordt ongeveer 16 graden.

Morgen is het bewolkt en vooral in het zuiden valt regen. In onze regio blijft het zo goed als droog, maar vrijdagavond stijgt wel de kans op regen. Het wordt opnieuw 16 graden.

Zaterdag blijft het wisselvallig met opnieuw kans op regen. Er waait een oosten tot zuidoostenwind en het wordt een graad of 15. Zondag stokt het kwik bij slechts 13 graden. De zon schijnt af en toe maar het komt ook tot buien. Een vlagerige wind maakt het er voor het gevoel niet beter op.

Ook maandag zijn buien mogelijk, maar soms schijnt ook de zon. Het wordt ongeveer 15 graden. De rest van de week blijft het wisselvallig met dagelijks buien. De temperatuur ligt rond 15 graden.

Foto: Jolanda Bakker