Regio: zonnig septemberweer


Vandaag schijnt de zon volop. Wel waait er een matige oosten- tot noordoostenwind. Daardoor wordt het vanmiddag niet warmer dan 19 graden.

Vanavond en vannacht is het helder en vrij koud. De temperatuur daalt naar 9 graden. Morgen schijnt de zon weer uitbundig. Het blijft droog en het wordt met maximaal 21 graden ook weer wat warmer.

Zaterdag schijnt de zon flink, maar her en der is ook wat bewolking zichtbaar. Het blijft droog en er waait een matige noordoostenwind. De temperatuur stijgt opnieuw naar 21 graden. Ook zondag schijnt de zon flink en is het droog. Met ongeveer 21 graden is het heel aangenaam weer.

De maandag verloopt ook zonnig en droog. De temperatuur stijgt naar 22 graden. Dinsdag schijnt de zon, maar er zijn ook stapelwolken en misschien is er een bui mogelijk. Met 23 graden is het wel wat warmer.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: