Regio: aangenaam nazomerweer!


Vandaag zijn er wolkenvelden, maar geregeld schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait een matige noordenwind. Daarmee stroomt minder hete lucht naar onze streken. De temperatuur stijgt naar ongeveer 24 graden.

Morgen schijnt de zon flink, maar in de ochtend is eerst nog wat bewolking zichtbaar. Het blijft droog en er waait een matige noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 19-20 graden. Vrijdag schijnt de zon volop en het blijft droog. De temperatuur is met ongeveer 21 graden weer wat hoger.

In het weekend is er her en der wat bewolking zichtbaar, maar over het algemeen schijnt de zon volop. De temperatuur stijgt zaterdag naar 21 en zondag naar 22 graden en er waait een matige oosten- tot noordoostenwind.

Ook maandag en dinsdag schijnt de zon volop en is het droog. Met 23-24 graden is het op en top nazomerweer. Vanaf woensdag neemt langzaam de wisselvalligheid toe. Er is meer bewolking en er is zowaar kans op een bui. De temperatuur gaat geleidelijk omlaag en eind volgende week is het 18-19 graden.

Foto: Ton Wesselius