Regio: de nazomer begint


Vandaag is het vrij zonnig, maar er is ook sluierbewolking zichtbaar. De temperatuur stijgt naar 21 graden en er waait een matige zuidwestenwind.

Morgen schijnt de zon volop en er staat weinig wind. De temperatuur schiet omhoog en uiteindelijk wordt het 27 graden. Dinsdag wordt het zelfs nog wat warmer met maxima rond 29-30 graden. Het weerbeeld laat veel zon zien en het blijft droog.

Woensdag wordt ook een zonnige dag, maar later is er wat bewolking zichtbaar. Het is iets minder warm met maxima van 25-26 graden. Donderdag schijnt de zon wederom flink, maar met een noordoostenwind wordt wel minder warme lucht aangevoerd. Het wordt ongeveer 21 graden.

Vanaf vrijdag blijft de zon flink schijnen en regen wordt niet verwacht. De temperatuur stijgt dagelijks naar een graad of 20 en er staat soms een stevige wind.

Foto: Monique Bormans

%d bloggers liken dit: