Regio: vanaf morgen zonnig en warm (na)zomerweer


Vandaag is er tijdelijk wat meer bewolking. In het noorden is kans op een bui, maar in onze regio blijft het zeer waarschijnlijk droog. De temperatuur stijgt naar ongeveer 20 graden.

Morgen wordt het 22-23 graden en daarmee is het aangenaam weer. De zon schijnt volop en het blijft droog. Maandag is er volop zonneschijn en er staat weinig wind. De temperatuur is zomers en stijgt naar ongeveer 27 graden.

Dinsdag wordt het nog warmer en kan het 28-29 graden worden in de regio. In het zuidoosten zijn zelfs maxima van 32 graden mogelijk. De zon schijnt weer volop en het blijft droog. Verkoeling van de wind is er niet. Woensdag wordt ook een zonnige dag, maar later is er wel wat bewolking zichtbaar. Met ongeveer 26 graden is het opnieuw zomers warm.

Vanaf donderdag blijft de zon volop schijnen en is het droog. Wel is de aangevoerde lucht een stuk minder warm en de temperatuur gaat dan ook omlaag. Donderdag kan het nog 25 graden worden, vrijdag is het 22 en volgende week zaterdag liggen de maxima rond 20 graden.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: