Regio: rustig en droog weer, volgende week zomers warm!


Het is vandaag prima weer. De zon schijnt geregeld en bij weinig wind wordt het ongeveer 19 graden. Ook morgen schijnt de zon en blijft het droog. Bij opnieuw weinig wind wordt het wat warmer met maxima van ongeveer 21 graden.

Zaterdag komt de temperatuur weer wat lager uit met maxima van 19-20 graden. De dag begint met zonneschijn, maar al vrij snel raakt het bewolkt en een lokale bui is niet uitgesloten. Ook de zuidwestenwind is duidelijk aanwezig en maakt het voor het gevoel een mindere dag. Zondag ziet het er een stuk beter uit. De zon schijnt flink en het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een aangename 22 graden en er waait een matige zuidwestenwind.

Volgende week is het nazomers. Bij veel zon wordt het maandag 25 en dinsdag ongeveer 27 graden in de regio. Ook de rest van de week schijnt de zon flink en blijft het droog. Met 25 graden op woensdag en 23-24 graden op donderdag wordt het langzaam weer minder warm. Toch is het altijd nog duidelijk warmer dan de 19 graden die normaal is half september.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: