Regio: rustige septemberweek


De weersverwachting voor deze week ziet er prima uit. Er is een mix van zon en wolkenvelden en het is overwegend droog. De temperatuur stijgt dagelijks naar een graad of 20. Op woensdag is er meer bewolking en kan er wat lichte regen vallen, maar donderdag herstelt het weer zich en laat de zon zich steeds meer zien. Wel is het donderdag iets minder warm met maximaal een graad of 18.

Vrijdag wordt de mooiste dag van de week met veel zon en temperaturen rond 20 graden. Voor het weekend lopen de weermodellen uiteen. Of het wordt beide dagen nat en onstuimig, of de regen beperkt zich alleen tot de zaterdag. In dat laatste geval is de zondag droog met geregeld zonneschijn. Wat wel zeker is dat de wind gaat toenemen. Vooralsnog ga ik uit van een middagtemperatuur van ongeveer 21 graden.

Foto: Monique Bormans

%d bloggers liken dit: