Regio: perioden met zon, morgen en vrijdag regen


Vandaag zijn er flinke perioden met zon. Het blijft droog en het wordt 20-21 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordwesten.

Vanavond en vannacht is het vrij helder. Het kwik daalt naar 12 graden. In de loop van de nacht neemt de bewolking toe.

Morgen is het heel ander weer. Het is bewolkt en het gaat regenen. Ondanks het wisselvallige weer is het niet koud. Het wordt 20 graden. Daarbij staat een matige en in het westen soms vrij krachtige zuidwestenwind. Aan zee staat een krachtige zuidwester.

Vrijdag blijft het grijs en wisselvallig. Er zijn perioden met regen en vooral in de middag kan het af en toe wat harder regenen. De wind blijft zuidwestelijk en is matig in het binnenland en vrij krachtig aan de kust. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

In het weekend is er een mix van stapelwolken, zon en enkele buien. Het wordt 18-19 graden bij een matige westenwind.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: