regio: rustige start van september


Vandaag is het eerst lokaal grijs, maar vrij snel breekt de zon door. Vanmiddag is er een mix van zon en wolken en lokaal is een bui mogelijk. Het wordt 18 graden en er waait een zwakke tot matige noordwestenwind.

Vanavond en vannacht is het helder en droog. Lokaal komt mist voor en het koelt af naar een graad of 9.

Morgen is het eerst grijs en lokaal mistig. Geleidelijk verdwijnt de grijzigheid en zeker in de middag schijnt de zon geregeld. Waaien doet het niet of nauwelijks en het wordt 20 graden.

Donderdag schijnt eerst nog even de zon, maar al vrij snel raakt het bewolkt en zeker in de middag zijn er perioden met regen. Het wordt ongeveer 19 graden en het waait duidelijk harder met een matige tot vrij krachtige en aan zee krachtige zuidwestenwind.

Vrijdag is het bewolkt met van tijd tot tijd regen. In de middag schijnt ook af en toe de zon. Het wordt ongeveer 21 graden. In het weekend is het licht wisselvallig met kans op buien. De zon schijnt ook geregeld en het wordt 19-20 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: