Regio: even wat rustiger, vanaf morgen wisselvallig


Vandaag is het rustig weer met een mix van zon en wolken. Hier en daar is een bui mogelijk, maar over het algemeen is het droog. Het wordt een graad of 20 en er waait een zwakke tot matige wind.

Vanavond neemt de bewolking toe en gaat het weer regenen. Ook komende nacht en morgenochtend regent het soms stevig door. Morgenmiddag draait het om enkele buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. Het wordt ongeveer 19 graden.

Ook in het weekend houden we het niet droog met zaterdag enige tijd (buiige) regen, ofwel regen met een wisselende intensiteit. Zondag komt het tot stevige buien die soms met onweer en veel regen vergezeld kunnen gaan. De temperatuur stijgt zaterdag naar 19 en zondag naar ongeveer 18 graden. Normaal is eind augustus nog een graad of 21.

Volgende week is eerst nog kans op buien, maar geleidelijk nemen de neerslagkansen af. Het wordt allemaal wat rustiger en het kwik stijgt naar 18-20 graden.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: