Regio: veel wind


Vandaag staat er aan zee een west- tot zuidwesterstorm met windstoten tot 100-105 km/uur. In de polder liggen de windstoten tussen 85 en 95 km/uur. Vanmiddag neemt de wind weer in kracht af. Verder is het bewolkt en komt het tot buien. Vanmiddag breekt ook af en toe de zon door. De temperatuur stijgt naar ongeveer 20 graden.

Morgen is het weer vrij rustig met een mix van zon en wolkenvelden. Er is wel kans op een bui, maar meestentijds is het droog. De temperatuur stijgt opnieuw naar 20 graden.

Vrijdag en zaterdag krijgen we te maken met een nieuwe depressie en gaat het opnieuw regenen. Zondag draait de wind naar het noordwesten en stroomt koelere lucht over onze streken. De temperatuur stijgt eerst nog naar een graad of 20, maar vanaf zondag is het slechts 18-19 graden.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: