Regio: wisselvallig weer


Vandaag is de kans op buien vrij groot en lokaal komt het tot onweer. Vanmiddag nemen de buienkansen af en komt de zon vaker tevoorschijn. De temperatuur stijgt naar 20 graden en er waait een matige westenwind.

Morgen is het bewolkt en er trekt een gebied met regen over de regio. In de middag trekt de regen weg en breekt de zon weer door. De temperatuur is met ongeveer 22 graden weer wat hoger en er waait een vrij krachtige en aan zee krachtige zuidenwind.

Dinsdagavond neemt de wind verder in kracht toe en wordt het onstuimig. Aan zee is zelfs kans op een zomerstorm, windkracht 9 met kans op zware windstoten tot 100 km/uur. Woensdag blijft het onstuimig met kans op een zuidwesterstorm. Verder draait het om buien, maar geregeld schijnt ook de zon. De temperatuur stijgt naar 20 graden

Ook de rest van de week en tijdens het laatste weekend van augustus is het wisselvallig met elke dag buien. De temperatuur is niet hoger dan 19-20 graden en het waait soms flink.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: