Regio: prima zomerweer


Vandaag schijnt de zon flink. Er zijn ook sluierwolken zichtbaar en er ontstaan enkele stapelwolken, maar het blijft droog. De wind waait uit het zuiden en het wordt weer warmer met maxima van 26 graden.

Vanavond neemt de bewolking toe en stijgt de kans op wat gespetter. Komende nacht volgen enkele buien. Het koelt af naar 19 graden.

Morgen wordt het met ongeveer 28 graden nog warmer. In de ochtend is kans op buien, maar in de middag is het droog en schijnt geregeld de zon.

Vrijdag is kans op buien en daarbij is ook onweer mogelijk. Met ongeveer 24 graden is het ook weer minder warm. Ook in het weekend is het wisselvallig met naast geregeld zon ook dagelijks kans op buien. Het wordt langzaam minder warm. Zaterdag wordt het 23 graden, zondag en maandag ‘stokt’ het kwik bij 20-21 graden.

De dagen daarna neemt de kans op iets warmer weer toe met temperaturen van 22-23 graden. Daarbij blijft kans op buien, maar de zon is ook regelmatig van de partij.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: