Regio: onweersbuien verdrijven hitte


Flinke regen- en onweersbuien verdrijven vandaag de hitte. Lokaal kan het flink plenzen en ook hagel en windstoten zijn mogelijk. De temperatuur stijgt naar ongeveer 26 graden.

Ook vanavond, vannacht en morgen is het wisselend bewolkt met talrijke regen- en onweersbuien. Vannacht koelt het af naar 19 graden, morgen is het maximaal 25 graden. Mocht het 25,0 graden of meer worden dan is nog sprake van een hittegolf, bij 24,9 graden of lager is de hittegolf voorbij.

Zondag is het wisselend bewolkt met nog altijd kans op regen en onweer. Met ongeveer 27 graden is het wel weer iets warmer.

Na het weekend is het wisselvallig zomerweer met dagelijks een grote kans op buien. Er zijn ook zeker droge perioden met geregeld zonneschijn. De temperatuur ligt rond 23 graden en er waait een meest matige zuidwestenwind.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: