Regio: toenemende kans op onweer, vanaf morgen minder heet


De zon schijnt op deze donderdag geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden. Vanmiddag komen stapelwolken tot ontwikkeling en deze kunnen uitgroeien tot stevige regen- en onweersbuien. Bij buien is kans op hagel, windstoten en veel regenwater in korte tijd. De temperatuur is nog steeds tropisch en stijgt naar 31 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met opnieuw enkele regen- en onweersbuien. Opnieuw is kans op veel regenwater, hagel en windstoten. De temperatuur blijft voor het eerst sinds vorige week vrijdag onder 30 graden. Het wordt maximaal 27 graden.

In het weekend is het wisselvallig zomerweer met een mix van zon, wolken en enkele buien. De temperatuur stijgt zaterdag naar 25 en zondag naar ongeveer 28 graden.

Volgende week wordt het langzaam minder warm. Maandag is het nog 25 graden, volgende week vrijdag liggen de maxima waarschijnlijk rond 22-23 graden. Het weerbeeld laat een mix zien van zon, wolken en regelmatig enkele buien.

%d bloggers liken dit: