Regio: voorlopig tropisch


Op deze zondag schijnt de zon weer flink, maar geleidelijk verschijnt er ook wat bewolking. Het blijft droog en het wordt tropisch met maximaal 32 graden. Dat is iets minder dan gisteren toen het 34 graden werd. De wind neemt geleidelijk in kracht toe en waait uit het noordoosten.

Na een plaknacht met minima rond 21 graden is het morgen weer zonnig. Wel is opnieuw bewolking zichtbaar, maar het blijft in onze regio droog. Het wordt ongeveer 32 graden. Ook dinsdag en woensdag is het ongeveer 32-33 graden met vrij veel zon. Wel stijgt geleidelijk de kans op een onweersbui.

Vanaf donderdag stijgt de kans op regen- en onweersbuien. De temperatuur wordt geleidelijk lager en blijft donderdag zeer waarschijnlijk weer onder 30 graden. Vrijdag en het volgende weekend is het circa 24-25 graden. De zon schijnt, maar er is ook kans op buien en daarbij is onweer mogelijk.

%d bloggers liken dit: