Regio: Geleidelijk minder warm zomerweer


Het is vandaag wisselend bewolkt met kans op een enkele bui. Daarbij is ook kans op onweer. Vanmiddag blijft het droog en schijnt vaak de zon. Het wordt maximaal 25 graden en er waait een matige westenwind.

Morgen is ook kans op een bui, maar geregeld schijnt ook de zon. Er waait een matige westen- tot noordwestenwind en het wordt 21 graden.

Na het weekend is het eerst wisselvallig zomerweer. Tot halverwege de week is dagelijks kans op buien. De temperatuur stijgt maandag en dinsdag naar 20-21 graden. Woensdag kan het alweer 23 graden worden. Normaal is begin augustus ongeveer 24 graden.

Vanaf donderdag is het droog, vrij zonnig en ook weer duidelijk warmer zomerweer. De temperatuur stijgt naar zomerse waarden van 26 tot 28 graden.

Foto: Ton Wesselius