Weerbericht vandaag


Vanmiddag blijft de zon flink schijnen door de aanwezige (dunne) sluierwolken. Alleen in het (uiterste) noorden en op de Wadden is het bewolkt. In de kustgebieden is het maximaal 12 graden. Landinwaarts in de kustprovincies stijgt het kwik naar 16-18 graden. In het midden wordt het 19 graden en in het zuiden en oosten 20-22 graden. Er staat een matige noorden- tot noordwestenwind. Deze wind maakt het in de kustregio’s voor het gevoel fris.

Vanavond breiden wolkenvelden vanuit het noorden geleidelijk verder zuidwaarts uit. Komende nacht koelt het af naar 2 graden in het zuiden tot 5 in het noorden met lokaal vorst aan de grond. Plaatselijk kan dichte mist ontstaan. Let dus goed op de vorstgevoelige plantjes!

Klik voor de verwachting voor morgen

This image has an empty alt attribute

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: