Vandaag zuiden een bui, vanaf morgen veel zon


Vandaag is het in het noorden droog met flink wat zon. In het midden is er een mix van zon en wolken en in het zuiden en zuidwesten is kans op wat lichte regen. Later vanmiddag is in zuiden kans op buien en daarbij is onweer mogelijk. De temperatuur stijgt naar 14-16 graden in het westen en naar 18-20 landinwaarts. De wind waait zwak tot matig uit het oosten tot noordoosten

Morgen schijnt overal de zon volop. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee en bij de Wadden een vrij krachtige noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 17-21 graden. In het Waddengebied is het een graad of 14. Genieten van het mooie weer doe je nog steeds het beste in de tuin of op je balkon.

Komende week veel zon, droog en een schrale oostenwind

Maandag schijnt de zon ook weer van opkomst tot ondergang. Het blijft droog en er waait een matige tot vrij krachtige en aan zee en bij de Wadden een krachtige, enigszins schrale oosten- tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 17 tot 20 graden. Alleen in het uiterste noorden en op de Wadden is het met 13 tot 15 graden iets minder warm.

Ook dinsdag en woensdag schijnt de zon volop. De wat schrale oostenwind blijft stevig doorwaaien en de temperatuur stijgt naar 17-21 graden. Aan het eind van de week verschijnt er weer wat bewolking, maar ook dan zijn de neerslagkansen uitermate klein. De temperatuur blijft met 17-22 graden vrij hoog voor eind april, want normaal is het 13-17 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: