Vrij koude dagen, vanaf woensdag zachter!


Op deze Paasmaandag zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Op een lokale bui na blijft het droog. De wind waait uit het noorden en is matig, aan zee en bij het IJsselmeer krachtig, mogelijk zelfs hard, windkracht 7. De temperatuur stijgt naar 7 tot 9 graden in het noorden en naar 10-11 in het zuiden. In het zuiden van Limburg kan het 12 graden worden. Voor het gevoel is het nog enkele graden kouder.

Morgen blijft het vrij koud met geen hogere temperatuur dan 8 tot 10 graden. Misschien dat het in het zuiden lokaal 11 graden wordt. Het weerbeeld laat een mix zien van zon en wolken en het blijft droog.

Vanaf woensdag weer duidelijk zachter

Vanaf woensdag draait de stroming naar het zuidwesten en stroomt weer zachte lucht naar onze streken. Later in de week wordt de wind zuidelijk. Het weerbeeld laat veel zon zien en het blijft droog. De temperatuur stijgt woensdag naar 13 tot 18, donderdag naar 17 tot 21 graden en vrijdag naar 14 tot 20 graden. Normaal is het half april 11 tot 14 graden.

In het weekend blijft het droog en zonnig. De temperatuur stijgt op beide dagen naar 17 tot 21 graden. Temperaturen tot 25 graden zijn minder waarschijnlijk, de kans dat het kouder wordt is zelfs wat groter. De komende dagen hier meer over…

Foto: Jolanda Bakker

Een reactie op “Vrij koude dagen, vanaf woensdag zachter!

Reacties zijn gesloten.