Eind volgende week weer boven 20 graden?


Dit weekend krijgen we prachtig weer met veel zon en temperaturen rond de 20 graden in het westen van het land. In het zuiden kan het zaterdag 22 tot 24 en zondag lokaal 25 graden worden. Zondag is wel later op de dag kans op een bui en vooral landinwaarts is daarbij onweer mogelijk. In het westen koelt het later op de dag flink af.

Paasmaandag en ook dinsdag is het een stuk kouder met geen hogere temperatuur dan een graad of 10. Dat scheelt een jas. Wel schijnt geregeld de zon en is het over het algemeen droog.

Vanaf woensdag gaat het kwik weer omhoog en eind volgende week kan het weer 20 graden worden in het westen. Landinwaarts kan het 22 tot 24, lokaal zelfs 25 graden worden. Het weerbeeld laat dan weer veel zon zien en het blijft droog.

Fijne avond en tot morgen!

%d bloggers liken dit: