Zonnig en aangenaam, vanaf donderdag frisser


Het is vandaag op veel plaatsen zonnig. Wel trekt er af en toe wat sluierbewolking over. De temperatuur stijgt naar 10 graden op de Wadden en in het noordwesten en naar 15, lokaal 16 in het zuidoosten. In de Haarlemmermeer wordt het 12-13 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee (vrij) krachtig, windkracht 4 tot 6.

Morgen schijnt wederom de zon flink. Het blijft droog en met 11 tot 17 graden is het aangenaam. Vanaf donderdag gaat de temperatuur weer omlaag. De wind gaat uit richtingen tussen noord en oost waaien en donderdag wordt het maximaal 10 tot 14 graden.

Vrijdag en in het weekend liggen de maxima tussen 9 en 11 graden en in de nacht kan het licht vriezen. Het weerbeeld laat vrij veel zon zien en de neerslagkansen zijn over het algemeen klein. Slechts lokaal is een maartse bui mogelijk.

Hoofdfoto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: