Regio: weer een onstuimige week!


Vandaag schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot enkele buien. Bij buien is kans op hagel. In de loop van de middag neemt de buiigheid af en de bewolking geleidelijk toe. De temperatuur stijgt naar 10 graden en er waait een matige en aan zee een vrij krachtige westen- tot zuidwestenwind.

De komende dagen is het uitermate wisselvallig met elke dag regen en ook veel wind. Tot storm komt het niet, maar het is wel onstuimig. De temperatuur stijgt dinsdag en woensdag naar ongeveer 13 graden.

Vanaf donderdag wordt het rustiger met een mix van wolken, zon en enkele buien. De temperatuur gaat omlaag naar zo’n 10-11 graden.

Op de lange termijn gaan we profiteren van hogedruk. De neerslagkansen nemen dan sterk af en de zon gaat vaker schijnen. Wat de temperatuur gaat doen moet worden afgewacht. Deze kan namelijk zowel omhoog als naar beneden. De komende dagen wellicht meer hierover.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: