Regio: wederom een wisselvallige periode


Het is vandaag bewolkt en in de loop van de ochtend gaat het regenen. Aan het eind van de middag klaart het op, maar vanavond zijn weer enkele buien mogelijk. Deze buien kunnen vergezeld gaan van hagel en onweer. De temperatuur stijgt naar 11 graden en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind.

De komende dagen is het wederom uitermate wisselvallig en ook weer onstuimig. De bewolking overheerst en vooral dinsdag tot en met donderdag waait het flink. Morgen schijnt eerst geregeld de zon, maar de bewolking neemt toe en er is kans op een bui. Het wordt 10 graden.

Dinsdag is het bewolkt en valt geruime tijd regen. De temperatuur stijgt naar ongeveer 13 graden. Ook woensdag wordt het een graad of 13, maar aan het eind van de week gaat het kwik weer omlaag naar een graad of 10. Het wordt vanaf vrijdag ook weer een stuk rustiger, maar de regenkansen blijven nog wel vrij groot. Pas na het volgende weekend lijkt het wat droger te worden.

Foto: Aad Hogenboom

%d bloggers liken dit: