Regio: fraaie zaterdag, vanaf morgen weer regen en wind


Het blijft op deze zaterdag, op een lokale bui na, droog. Geregeld schijnt de zon en bij een zwakke tot matige westen- tot zuidwestenwind stijgt het kwik naar 9 graden.

Vanaf morgen wordt het weer uitermate wisselvallig met een komen en gaan van storingen. De zondag verloopt bewolkt met enige tijd regen en aan zee een krachtige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar ongeveer 10 graden.

Na het weekend neemt de wind weer flink in kracht toe en vooral dinsdag en woensdag waait het aan zee stormachtig met kans op zware windstoten. Verder gaat het vooral later op maandag en ook dinsdag flink regenen. De temperatuur stijgt naar een graad of 10-11, maar dinsdag kan het ongeveer 12 graden worden. Aan het eind van de week gaat het kwik langzaam weer wat omlaag.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: