Regio: aanhoudend wisselvallig


Vandaag komt het tot een enkele bui, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Op de nadering van een storing neemt vanmiddag de bewolking toe en vanavond gaat het regenen. De temperatuur komt uit op 8 tot 9 graden en er waait een overwegend matige westen- tot zuidwestenwind.

Morgen trekt de storing over ons land. Het veroorzaakt enige tijd regen, maar de koers is nog niet helemaal zeker en bij een wat zuidelijker koers is er ook kans op natte sneeuw. De kans daarop is echter klein. De wind waait tijdelijk uit het oosten en het wordt ongeveer 8 graden. Bij eventuele winterse neerslag is het kouder.

Vrijdag blijft het op een enkele bui na droog en ook zaterdag zijn de neerslagkansen klein. Zondag en maandag nemen de regenkansen wel weer toe en dan staat er ook weer veel wind. De temperatuur wordt wat hoger en stijgt naar ongeveer 10-11 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: