Regio: wisselvallig, vooral donderdag regen


Het is vandaag aanvankelijk zonnig. Er zijn ook stapelwolken en hier en daar is een bui mogelijk. Vanmiddag komen vooral landinwaarts buien voor met kans op hagel en een donderklap. In onze regio is het over het algemeen droog. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee vrij krachtig. De temperatuur stijgt naar een graad of 8.

Ook de komende dagen blijft het wisselvallig. Het draait dagelijks om buien, maar vooral donderdag kan het wat uitvoeriger regenen. Bij regen is ook natte sneeuw mogelijk. De temperatuur stijgt naar een graad of 8, maar donderdag is het in neerslag wat kouder.

In het weekend wordt met een zuidwestelijke stroming wat zachtere lucht aangevoerd. Vanaf zondag wordt het dagelijks 10-11 graden. Ook dan blijft het wisselvallig.

Foto: Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: