Regio: maart begint wisselvallig!


De meteorologische winter is voorbij en maart begint vandaag met geregeld zon. Ook komt het tot enkele buien en er staat nog steeds een stevige zuidwestenwind. Later vandaag neemt de bewolking toe en vanavond gaat het regenen. De temperatuur stijgt naar 8 graden en de wind neemt langzaam in kracht af.

Morgen zorgt alweer een volgende storing voor enige tijd regen. De temperatuur wordt niet hoger dan 7 graden en er waait een matige tot (vrij) krachtige zuidwestenwind.

De rest van de week blijft het wisselvallig met naast geregeld zon ook elke dag kans op buien. Daarbij is soms winterse neerslag mogelijk. De temperatuur ligt in de nacht iets boven nul, in de middag wordt het ongeveer 8 graden.

In en na het volgend weekend wordt zachtere lucht aangevoerd. De neerslagkansen nemen af en de temperatuur stijgt naar 10-11 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: