Regio: bewolkt en een toenemende wind


Zaterdag 15 februari:
Het is bewolkt en vanochtend is kans op wat lichte (mot)regen. Vrij snel wordt het droog en ook vanmiddag is het droog. Wel houdt de bewolking de overhand. De matige en aan zee vrij krachtige zuidenwind neemt in kracht toe en is later vanmiddag vrij krachtig in de polder en krachtig tot hard aan zee. De temperatuur stijgt naar 12 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en valt af en toe wat regen. De zuidwestenwind wordt krachtig en aan zee hard tot stormachtig met zware windstoten tot 90 en aan zee tot 100 km/uur. De temperatuur wordt niet lager dan 11 graden.

Zondag 16 februari:
Het wordt een bijzondere weerdag. Het waait krachtig tot stormachtig uit het zuidwesten met zware windstoten van 90-100 km/uur. Verder is het bewolkt en regenachtig en vooral in de middag regent het stevig door. Opvallend is de temperatuur, want die stijgt naar 14-15 graden in de regio.

Maandag 17 februari:
In de ochtend is het droog met geregeld zon, in de middag volgen enkele buien. De zuidwestenwind waait vrij krachtig tot hard en de temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Dinsdag 18 februari:
Het is overwegend bewolkt en het komt tot buien. Zo nu en dan schijnt ook even de zon. De wind waait matig tot krachtig uit het zuidwesten en het wordt maximaal 9 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: