Regio: aanhoudend wisselvallig, weekend weer veel wind!


WOENSDAG:
Opnieuw trekken enkele winterse buien met hagel, onweer en natte sneeuw over de regio. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 6. Geregeld schijnt de zon en het is iets minder onstuimig met een matige tot vrij krachtige en aan zee een harde westenwind.

DONDERDAG:
Het is bewolkt en vanuit het zuidwesten trekt een neerslaggebied over de regio. Veelal valt regen, maar er is ook kans op natte sneeuw. De wind waait uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig. De temperatuur stijgt naar 7 graden.

VRIJDAG:
Het blijft zowaar droog en vooral in de ochtend schijnt geregeld de zon. De temperatuur stijgt naar 9 graden en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

ZATERDAG:
Het is overwegend bewolkt met kans op wat lichte regen of motregen. De zuiden- tot zuidwestenwind neemt in kracht toe en is in de middag vrij krachtig boven land en krachtig tot hard aan zee. De temperatuur is met 13 graden zeer hoog voor de tijd van het jaar.

Foto: Ton Wesselius.