Regio: onstuimig met kans op winterse buien


VANDAAG:
Het is nog steeds onstuimig met een stormachtige westenwind en zware windstoten tot 95 km/uur. De zon schijnt af en toe, maar het komt ook tot buien en daarbij is kans op hagel en natte sneeuw. Vanmiddag neemt de buiigheid af en schijnt vaker de zon. De temperatuur stijgt naar 7-8 graden, maar na een felle bui is slechts een graad of 2. Voor het gevoel is het echter een stuk kouder met een gevoelstemperatuur van rond het vriespunt.

MORGEN:
Het is wisselend bewolkt met in de loop van de dag enkele buien. Daarbij is opnieuw kans op hagel en natte sneeuw. De temperatuur stijgt naar 7 graden, in en na een felle bui kouder, en er waait nog steeds een stevige westenwind.

DONDERDAG:
Het is bewolkt met later op de ochtend en in de middag regen. De temperatuur stijgt naar 7 graden en er waait een matige tot krachtige zuidenwind.

VRIJDAG:
Valentijnsdag verloopt droog met naast wolkenvelden ook geregeld zon. De wind houdt zich rustig ten opzichte van voorgaande dagen en het wordt een graad of 10.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: