Regio: enkele droge dagen met geregeld zon


VANDAAG in zuidelijk Noord-Holland:
Er zijn wolkenvelden, maar vanochtend schijnt ook geregeld de zon. Het blijft droog en bij niet meer dan zwakke westen- tot noordwestenwind stijgt de temperatuur naar een graad of 8. Vanavond en vannacht is het bewolkt. Het blijft overal droog en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De temperatuur daalt naar 1-3 graden.

MORGEN in zuidelijk Noord-Holland:
Het is bewolkt, maar in de ochtend schijnt soms ook de zon. Het blijft droog en er waait een zwakke westenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 8.

VRIJDAG:
Wederom een droge dag met flink wat zonneschijn. Na een nacht met temperaturen in de buurt van het vriespunt, wordt het 8 graden. De wind waait uit het zuidoosten en is zwak tot hooguit matig.

ZATERDAG:
Het weekend begint met geregeld zon. Geleidelijk neemt de bewolking toe en vanuit het westen volgt later op de dag mogelijk wat lichte regen. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuiden. De temperatuur stijgt naar een graad of 9.

ZONDAG:
Het is bewolkt en vanuit het westen gaat het enige tijd regenen. De zuidwestenwind is duidelijk aanwezig. Boven land is de wind (vrij) krachtig en aan zee hard tot stormachtig, windkracht 7 tot 8. Mogelijk komt het in het noordwestelijk kustgebied en op de Wadden tot een zuidwesterstorm, windkracht 9. De temperatuur stijgt naar 10-11 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: