Regio: buien, vanaf morgen enkele dagen droog!


De zon schijnt vandaag af en toe, maar het komt ook tot buien en deze buien kunnen vergezeld gaan met hagel en mogelijk ook onweer. De westen- tot noordwesten is matig en in de kustgebieden vrij krachtig. Aan zee is de wind krachtig tot hard met kans op windstoten tot 75 km/uur. Vanmiddag is het bewolkt en kan het enige tijd regenen. De temperatuur stijgt naar 7 graden.

Vanavond en vannacht zijn er naast wolkenvelden ook flinke opklaringen en in de loop van de nacht is lokaal kans op een mistbank. De temperatuur daalt naar een graad of 3.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Over het algemeen blijft het droog, maar een lokale bui is niet uitgesloten. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is zwak tot hooguit matig. De temperatuur stijgt naar 8 graden.

De eerste dagen is het 7-8 graden Vanaf zaterdag wordt het zachter.

De rest van de week zijn er naast wolkenvelden ook perioden met zon. Het blijft zowel donderdag als vrijdag droog en het kwik stijgt naar 7-8 graden.

In het weekend is het weer gedaan met het rustige weer en neemt de wisselvalligheid toe. De bewolking overheerst en op beide dagen valt regen. De zuidwestenwind neemt in kracht toe en vooral zondag lijkt onstuimig te worden met veel wind. De temperatuur stijgt zaterdag naar 9 graden. Zondag kan het 10 graden worden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: